vinlunch.

Allmänt, Barn, Familj, Jobb, Mat / Permalink / 0

Så har ännu en fredag kommit. Tränade ute i Humlegården igår under lunchen tillsammans med några kollegor och har kraftigt med träningsvärk idag. Orkar knappt röra mig.
Hann även träffa min kusin igår för ett glas vin på stan. Var mysigt att hinna gå igenom vad som har hänt i våra liv sedan vi sågs senast. Hon är en av dem som jag fortfarande kan berätta allt för och det är så fint. För hon dömer aldrig. Hon bara finns där. Vi har helt olika liv men i och med att vi har umgåtts sedan vi var småttingar så finns alltid kärnan kvar, antagligen för att vi båda två vill det.

Lämnade en väldigt spänd Cillian på förskolan idag. Han skulle ha med sig en egen bok som de kunde läsa under vilan idag. Han valde en bok om Babblarna, typ den sämsta boken vi har hemma. Men i slutet finns det bilder där de lär ut teckenspråk (det enda bra med boken) och det stod han och visade för fröknarna när jag gick. ”Det är ju bra att lära sig”. Sista jag hörde.

Emilia var sur och gick innan oss. Hon trodde av någon anledning att hon skulle bli sen och fick väldigt bråttom. Det var ingen som helst fara, vi var 20 minuter tidiga. Idag ska en kompis till henne följa med hem och sova över. Vilket innebär att de somnar sent och vaknar okristligt tidigt imorgon.

På fredagar är vi ett gäng på jobbet som äter utelunch med ett glas vin. De som inte gör det är ute och springer. Har blivit en trevlig tradition och ett bra startskott på helgen. Inte att springa alltså. Utan att ta en vinlunch. 

 
Till top