Socker på morgonen

Allmänt / Barn, Familj, Helg, Livet / Permalink / 0
Började dagen med tandläkarbesök för Emilia. Hennes tänder växer åt alla håll känns det som, så vi ville mest kolla att allt var som det skulle samt att hon klagat på att det gör ganska ont. Men allt såg fint ut. Man blir stolt som en tupp när de ger en komplimanger för fina tänder och att hon tar hand om dem så bra. Jag har inte haft mycket problem med mina tänder, har aldrig haft hål dock drog jag ut de flesta av min tänder för jag tappade dem aldrig men jag tyckte att det var roligt att gå till tandläkaren. Frederik hade tandställning några år, missade det tyvärr. Tycker att det är himla fint med tandställning men jag kan tänka mig att det inte är jättekul att ha det när man går i mellan- och högstadiet. 
 
Vi passade på att ta en fika innan vi åkte tillbaka till skolan. Mysigt att hinna hänga ensam med Emilia. 
 
Imorgon är det fredag igen. Fattar inte vad som händer med tiden. I helgen ska vi upp till Norrtälje och hälsa på Frederiks brorsa, David. Han har flyttat dit och nu ska vi äntligen få se hans lägenhet. Sen står julbak på listan, vi ska baka pepparkakor och göra fudge. Kommer att äta upp allt innan jul. 
 
Tidigare år har jag försökt att träna mycket och äta rätt fram till min födelsedag för att sedan kunna njuta ordentligt av julen. I år har jag skitit i allt. Jag vet inte riktigt varför men det har varit fullt upp med livet. På både gott och ont gissar jag. Men ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket. Träning för mig har alltid handlat om att träna för att kunna äta och dricka det jag vill. Nu har träningen bara legat på hyllan sen i våras och jag är en riktig periodare. Jag är duktig ett tag och sedan njuter jag och så går det runt sådär. Orka lägga energi på det hela. 
 
 
Till top