sista dagen i januari.

Allmänt / Permalink / 0

Idag är sista dagen i januari. Blir riktigt glad för det. Januari i år har varit tungt. Även om vädret kommer fortsätta att vara kallt, snöigt och isigt så går vi mot ljusare tider. För första gången på flera år har jag varit genuint arg på januari. Klarar inte av när snön faller. Men sen bor man i Sverige och då får man skylla sig själv.

Jag och Frederik har flera gånger pratat om att flytta utomlands, bara för att prova. Det hade varit kul men i slutändan hade jag inte velat lämna Stockholm. Tycker om det för mycket.

Efter en helg hemma med familjen så längtar jag in till jobbet och stan. Pulsen, människorna, närheten till allt. Så idag efter jobbet ska jag träffa en kompis och dricka cava på Cavabaren. Riktigt mysigt ställe men ofta fullt efter 17-tiden när alla tar en aw.

Förra veckan var absurd när vi som familj inte hade en enda kväll när alla var hemma samtidigt. Antingen hade jag, Frederik eller Emilia något på kvällen. Så den här veckan har varit lugnare, vilket har varit skönt. Man märker att vi alla mår bra när vi får vara tillsammans och helgerna inte är fullbokade utan vi kan strosa runt hemma. Den här helgen är bara fredagskväll och hela lördagen uppbokad men söndagen är vi alla hemma. Än så länge. Och jag ser fram emot söndagen.

 

 
Till top