sportlov.

Allmänt, Barn, Familj / Permalink / 0

Åh vad jag längtar tills februari är slut. Cillian har äntligen ingen feber men hans krafter är inte helt tillbaka och han hör fortfarande ganska dåligt.
Men de båda barnen har nu sportlov den här veckan så Cillian hinner vila upp sig och Emilia hinner bli uttråkad ungefär 5 minuter efter att hon vaknat. Fast hon är på väldigt bra humör ändå. Det går inte lika mycket upp och ner tycker jag.

För ett tag sedan så bestämde vi (jag) att de inte fick ha några paddor på kvällen, utan det var lek på rummen eller så fick man titta på vanliga tvn. Jag tycker att de är så besatta av paddan, på ett rätt läskigt sätt. Jag vill inte att de ska bli beroende av youtube, tv-spel osv.
Och i Emilias fall resulterar det i alla fall i trevligare läggningar och jämnare humör. Så efter middagen så leker hon och sen när Cillian ska läggas så har vi fått in rutin att se ett avsnitt av en serie som hon gillar. Serien är riktigt amerikansk och hög på socker men det är ju sånt hon gillar. Så vi ser den, hinner gosa i soffan och sen vet hon att det är dags för läggning.

Idag ska de dock få hänga med världens bästa mormor och morfar, de båda blev jätteglada när de fick höra det. Sen efter det så ska vi hela familjen vara lediga tillsammans resten av veckan. Även om vi alla går varandra lite på nerverna efter sjukdomar och dylikt så ska det ändå bli mysigt. Oftast är det jag som varit ledig själv med barnen under såna här dagar, så jag är verkligen jätteglad att Frederik valde att vara ledig tillsammans med oss. Tänkte att vi ska gå på Nordiska museet i morgon som hade lite sportlovskul. 
 
Ses!Till top