Peppen inför 2018

Allmänt / 2018, Barn, Familj, Jobb, Livet / Permalink / 0
Hörrni! Känner själv hur otroligt opepp jag har varit inför det här nya året. Kan ha att göra med hur mycket jag såg fram emot 2017. Jag såg fram emot det på ett äckligt sätt. Ville att det skulle bli så bra, hade höga förväntningar och året blev verkligen inte alls som det var tänkt. Det var ett tufft år som krävde så himla mycket av mig. Så jag har inte alls velat tänka på det här nya året och nya möjligheter, för jag vill inte göra mig själv besviken. Men sen blir det ju såklart vad jag själv gör det till. 
 
Jag längtar dock till att januari är slut. Det är bara någon uppstartsmånad när alla ska börja om. I februari är det mer chill och lugnt. Folk börjar tulla på sina löften och anpassar sig till det liv de kommer att kunna hålla för resten av året. Det är inte lika stor press. 
 
Det här året har jag inget träningslöfte utan jag vill enbart ge kroppen det den behöver. Och den måste slappna av. Jag får väldigt lätt spänningshuvudvärk och ont i axlar och rygg. Det blev värre efter låsningen förra året så nu är den mer känslig. Hur lite jag än vill börja med yoga så tror jag att jag behöver ge det en ärlig chans. Fast nu när jag skriver det vet jag att det aldrig kommer att gå. Pallar inte med hela yogakulturen eller att det går så jäkla långsamt. Men det får bli något flexpass på gymmet i alla fall, det måste komma in för kroppen mår så bra av det. 
 
Skulle ju inte ha något emot att tjäna mer pengar men det är svårt att få till, för jag vill inte eller kan gå upp i tid på jobbet. De på jobbet skulle säkert inte ha något emot det men jag vill inte ta bort tid med barnen. 
 
Jag önskar mer tid hemma med barnen på vardagarna, att vara den där lugna mamman som lagar all mat från grunden och inte kommer hem från jobbet och är helt slut. Jag vill få tid att pyssla med hemmet om helgerna och få renovera ordentligt. Jag vill få jobba med att skriva, vara kreativ och vara min egen chef. Jag tänker jobba för att mina drömmar och mål ska besannas men det är läskigt. Men om jag inte vore lite rädd för mitt mål så är det ett för enkelt mål. 
 
 
 
 
 
Till top