Kryssning i påsk

Allmänt / Barn, Familj, Livet, Mamma / Permalink / 0

Har nu bokat en liten kort kryssning i påsk. Jag och barnen åker iväg till Helsingfors tillsammans med min kompis och hennes barn. Det är perfekt ålder på barnen så de leker väldigt bra ihop. Emilia och Signe är det 4 månader mellan och Cillian och Holger är det ungefär 6 månader mellan.

Jag berättade det för Emilia igår och hon blev jätteglad. Hon och Signe ringde varandra igår från deras egna mobiler och pratade om kryssningen. Så himla konstigt när man sitter och gör läxan med sin dotter och helt plötsligt kör hon Facetime med sin kompis. Ibland kan man förtränga att hon blivit äldre men vid såna tillfällen är det så extremt uppenbart. Hon får sitt egna liv när hon kan ringa sina vänner själv. Tur att Cillian finns och fortfarande är liten! 

(null) Hon frågade mig igår om hon och hennes kompis fick gå hem själva från skolan nu på torsdag. Jag känner mig inte riktigt redo för det. Emilia har ofta koll på läget men ibland känns hon så himla borta. Och jag vill verkligen inte att de ska gå hem själva när det är mörkt ute. Frederik föreslog att hon skulle vänta tills hon blir 18 år med det. Jag håller helt klart med.  

(null)

 
Till top