Jag vill skapa en karaktär

Allmänt / 2018, Drömmar, Familj, Livet / Permalink / 0
Åh det är så svårt när man vill skriva men inte riktigt orkar. Har haft ett sug länge nu efter att påbörja något nytt. Har fått olika idéer men inget jag skrivit ner ordentligt. Men nu växte något fram igårkväll som legat och grott hela dagen. Jag är egentligen jättetrött men det här är enda chansen om dagarna jag har att skriva och testa mig fram. Lyckades få fram 4 sidor av något som var lite fint. Men det är svårt att se vad som kommer att hända med den texten.
 
Den senaste tiden har jag bara skrivit krönikor eller blogginlägg. Jag tycker ju om att få skapa karaktärer och utveckla dem men det var så länge sedan nu. Och när man vet att man bara har kvällarna så vill man på något sätt inte slösa bort sin tid. Och det känns som att jag gör det när jag skriver något jag inte vet om jag kommer kunna utveckla. Svårförklarat märker jag nu när jag försöker förklara det. 
 
Stod och rensade garaget i helgen, vilket är omöjligt när man samtidigt har barn som vill att man ska kolla på när de gör danser eller cyklar fram och tillbaka. Förstår verkligen inte hur folk med hus och småbarn lyckas hålla det så jäkla fint hela tiden. Känns som att jag aldrig lyckas få något gjort eller avsluta något. Man påbörjar småsaker här och där men sedan kan det ta veckor och ibland månader innan man hinner avsluta dem. 
Och jag vet att det är så för flera men ibland så känns det jäkligt segt att inte komma någonstans på helgerna. 
 
Men nu ska jag lägga mig på en spikmatta och slappna av. Min kropp är jättestel och vägrar att mjukna upp. Men nu känner jag mig helt frisk så den här veckan vågar man sig på ett träningspass. Kommer inte kunna gå på resterande tiden av veckan med det är det ju värt. Hej nytt år!
 
 
 
 
Till top