Plan till Rom

Allmänt / Barn, Familj, Livet, Resa / Permalink / 0

Om allt har gått som det ska så sitter vi på ett flygplan just nu. Barnen är friska och ska snart hämtas av sin mormor och morfar. Något de längtat och tjatat om hela veckan!

Jag ser fram emot att få strosa runt på gatorna i Rom. Jag var där för flera år sedan med familjen och var totalt ointresserad av all kultur där. Nu ser jag jättemycket fram emot det. Men mest maten. Har fått nys om ett riktigt bra ställe i Trastevereområdet som jag tänkte att vi ska prova det nu ikväll.

Att flyga med Frederik är, i vissa avseenden, som att flyga med ett barn. Han är spattig och nervös tills han har kommit på planet, rädd för att vi ska missa det, så han kan inte sitta still en sekund. När vi sen får gå på planet så blir han lycklig och ett stort leende sprider sig i hela hans ansikte. Sen ser man inte hans ansikte något mer under hela resan för näsan är tryckt mot fönstret och han tittar ut. Har satt oss nära vingarna, det är säkrast där + att Frederik tycker att det är himla spännande.

Jag har alltid älskat att flyga, det är mysigt att få kura upp sig där. Och sitta still är något jag är proffs på. Men på senare år, eller efter att jag blev mamma så tar det emot mer och mer. Jag vill helst ha med hela familjen på planet för om något skulle hända vill jag att det händer oss alla. Jag vill inte lämna kvar barnen i livet utan oss men jag vill ju inte heller att de ska dö. Men man blir som en hund. Bättre att ha flocken samlad.

Men nu ska jag pussa på min man och njuta av två dygn utan barn.

(null)

Till top