Fönster som inte kan bytas

Allmänt / Livet / Permalink / 1
Idag skulle det sista fönstret bytas ut. Vi påbörjade fönsterbyte för över 1 år sedan och idag skulle det sista bytas ut. Men så blev inte fallet. Problemet tidigre var att det inte gick att öppna fönstret hela vägen, man ska kunna vidra runt det helt. Och då ansåg Morups, som har haft ansvar för vårt fönsterbyte, att det fönstret skulle bytas ut. För det var fel på det. 
Vi väntade månader på detta och nu när det äntligen var dags så funkade fönstret perfekt. Det var inga problem att vrida runt det. Enligt montören som skulle byta så har de tidigare montörerna (vi har haft 3 olika...) använt sig att fel fogskum, som expanderar för mycket när det är varmt ute, därav att fönstret kärvar. 
Så det är helt meningslöst att byta ett fönster som fungerar och nu måste vi vänta till i sommar för att se om det blir problem då. 
 
Jag är galet trött på Morups som har gjort ett så dåligt jobb. Det har tyvärr varit problem hela tiden och extremt dålig återkoppling, det är vi som fått jaga dem hela tiden. De hade inte satt fast listerna runt fönstren utan de gick bara att plocka bort, de har fått beställa nya fönster då de måttat helt fel, vår kontakt slutade utan att säga något och ingen från Morups hörde av sig. Finns hur mycket som helst tyvärr.
 
Och det är så tråkigt när ens bild av säljare och hantverkare besannas. Jag är så trött på att bråka och jaga dessa människor. Varför kan inget bara flyta på lite lugnt? Bara lite. Snälla?
 
Oktober förra året
 
 
#1 - - Anonym:

Fy för Morups. Jag beundrar verkligen ert tålamod.

Svar: 😘
Linda Wallner

Till top