Aladdin

Allmänt / Barn, Familj, Livet / Permalink / 2
I onsdags så var jag, Emilia och Frederik på waterfront för att se musikalen Aladdin. Vi såg deras förra uppsättning, Snövit, och den var riktigt bra. Tyvärr var Aladdin inte alls på samma nivå. Den var ganska löjlig och dåligt uppsatt. Inte ens Emilia verkade tycka att den var så rolig. 
(null)

(null)
Men det är alltid mysigt att få tid med bara ett av barnen. Och även om det oftast är Emilia som tar all energi så blir hon lugnare när hon inte har brorsan där. Och bara det att man har endast ett barn att hålla reda på! Ett barn som är så pass stort att de kan (nästan) hålla reda på sig själv. Det är en riktig lyx! 

(null)

(null)
Cillian hade det toppen, han fick sova hos mormor och morfar och sen så åkte de tåg, pendel, tvärbanan och buss. Allt det som Cillian uppskattar! 

#1 - - Mona:

Hej, har just börjat följa din härliga ärliga icke klämkäcka blogg. Så efterlängtat. Ofiltrerat, pust vad skönt. Ramlade över din blogg å fastnade, läst alla inlägg :-) och hittar ngra likheter (tillsammans m min numera man sedan Vi var 19 år, barn som är busiga (ett i vårt fall) och är adopterad. Från Sri Lanka. Ser fram emot att läsa fler inlägg. Du skriver så bra! Kram!

Svar: Hej, Vad glad jag blir att höra det, stort tack! Vad roligt att vi har gått liknande vägar och att vi båda är från Sri Lanka!
Linda Wallner

#2 - - Anonym:

Vi uppskattade också att ha honom här.

Till top