Solresa eller kryssning?

Allmänt / 2018, Barn, Familj, Livet, Resa / Permalink / 0

Fredag! Så jäkla skönt. Det har varit en lång och seg vecka. Hinner med en liten aw med jobbet innan jag drar mig hemåt idag. Frederik hämtar barnen plus en kompis till Emilia. Så vi sa att vi kan försöka att äta senare när de har somnat. Brukar bli runt halv 9 men det gör inget. Bara mysigt att ibland få äta bara vi och hinna avsluta meningar. Vet inte vad vi ska äta dock men jag kanske köper med mig något från stan. Det är kul att få laga mat ihop men när det blir så sent så är det bättre med något enkelt.

Det här helgen har verkligen inget inplanerat förutom Emilias biobesök. Känns ganska så skönt för jag kollade i kalendern och de närmsta 3 helgerna är ganska så uppbokade. Förstår inte hur man lyckas boka upp sig på så mycket eller så är det bara så att det är början av året och man ska hinna träffa alla. Februari brukar väl vara ganska så lugnt.

Börjar planera påsken lite lätt och funderade på en kryssning med barnen tillsammans med en kompis och hennes barn. Sen satt jag och tittade på resor och det fanns faktiskt några som inte var galet dyra över påsklovet. Jag och Frederik har pratat om en veckas solsemester på ett ”Bamse-hotell” med barnen så vi får se vad vi hittar på.  Allt tar ju slut så himla fort! 

Första utlandsresan som familj. Jag och Emilia hade varit iväg tidigare så det var jättemysigt att åka vi tre. 
 
 
Efter det åkte vi till Barcelona tillsammans med Frederiks familj. 
 
Jag och barnen åkte till Sardinien med deras mormor förra året. Men vi fyra i familjen har inte åkt på solresa än. 
 
Ha en fin fredag och kom ihåg att det alltid finns tid för champagne!
 
 
 
Till top