När man bara låter det flöda

Allmänt / Barn, Familj, Livet, Träna / Permalink / 1
Gick och provade gymmet här i Bromsten idag. Väldigt lugnt och skönt men jag behåller nog mitt SATSkort. Kommer inte att våga mig dit själv på kvällarna, det ligger tyvärr lite tokigt till. Jag hoppas verkligen att Bromsten kommer att vakna till liv lite mer när Bromstensstaden byggs upp!

Men det var ett ganska bra tag sedan jag sprang nu. Jag tog i ordentligt. Var lite nedstämd efter jobbdagen så jag ville ta ut mig helt. Det var så himla skönt. Bara springa, svettas och lyssna på peppande musik. När jag var klar så satte jag mig i omklädningsrummet, helt slut. 

Fick upp en bild på Cillian som förskolan hade skickat där de välkomnade honom till hans nya avdelning. Och jag vet inte vad men på en gång fick jag tårar i ögonen. Han börjar att bli så stor. Båda börjar bli så himla stora. Känner inte att jag hänger med. Men det är härligt. Det är skönt när känslorna gör sig påminda sådär. Och jag hade kunnat släppa ut alla känslorna där och då men det kändes lite dumt när det är allmänt utrymme...
(null)
Såhär låg de och mös när jag kom hem. #1 - - Anonym:

Vilken syskonkärlek. Världens finaste.

Svar: Verkligen. Så himla fint att få se deras kärlek till varandra.
Linda Wallner

Till top