När han lägger sig nära

Allmänt / Barn, Familj, Livet / Permalink / 0

Fredag. Kröp ner hos en varm Cillian i morse som la sig när mig och mös. Jag drog in doften från hans huvud och han tryckte sig ännu lite närmare. Det är så mysigt med den lilla kroppen som älskar gos och närhet. Även om det kan vara extremt påfrestande att det bara är från mig han vill ha närhet så är det himla härligt.

Man märker att han känner sig riktigt stor nu när han börjat på ny avdelning och är bland de större barnen. Han är mycket tuffare och spexar nu lika mycket som Emilia. Han gör allt för att syrran ska skratta och härmar mig när jag säger åt henne så att hon blir sur på honom.

Han pratar varje dag om att vi ska åka till Sardinien för att vi var där förra året och sen säger han att vi ska till Sri Lanka. Han förstår inte hur lång tid det är kvar och hur länge han måste vänta på att få sätta sig på det där planet.
Han sitter och sjunger hela tiden i vagnen och brummar som en bil när han leker med sina bilar. Han vill inte bada för han tycker att han är ren för att han tvättade sina händer efter att han kissade.

Man vill alltid ha en sån glädjespridare hemma. Som inte har någon koll på omvärlden och allt som händer. Utan som enbart är lycklig…så länge han får det han vill…

Sluta växa!! 
Till top