Kan inte röra mig

Allmänt / 2018, Barn, Familj, Livet / Permalink / 0
 
Gick och tränade på lunchen idag. Hade fortfarande träningsvärk sedan i måndags och nu la jag på lite extra. Men det är ju bara att komma igång. Det var en tufft pass och jag var helt slut efter, kunde knappt gå upp för trapporna efter passet. 
 
Hämtade två glada barn idag som pratade i munnen på varandra hela vägen hem och sedan sprang de ikapp sista biten. Middagen satt de bara och spexade och skrattade. Det är härligt när vissa vardagar bara blir glada. Alla är glada och alla orkar med varandra. Emilia bröt inte ihop en enda gång och inte Cillian heller. Jag fick blommor av Frederik när han kom hem och det tillhör verkligen inte vanligheterna så det är trevligt. 
Jag kom ihåg i början av vårt förhållande, för jag sa att han aldrig får ge mig blommor om vi har bråkat. Jag vill inte ha någon försoningsgåva. Mitt ex höll på så hela tiden och jag avskydde det. Jag utvecklade ett speciellt hat mot rosor och tycker fortfarande inte om dem. Men Frederik köpte jättefina tulpaner för han vet att jag älskar tulpaner. De var så krispiga och fina. Och vi hade inte bråkat, jag fick bara blommor för han ville ge mig. Himla fint!
 
Imorgon hänger en kompis till Emilia med hem, som vanligt känns det som. Så kul att ha hennes kompisar över. Sen på lördagen ska jag ut med några tjejkompisar och äta middag och Frederik ska ha över en kompis och hans barn. Sen på söndagen ska vi fira min mamma som fyller år. Lagom mycket inbokat. Jag ska gå och träna på lördagen innan jag ska ut, tänkte jag. Vill ändå inte vara hemma när Frederik ska ha playdate. Det är nog första gången det händer att han träffar en killkompis och deras barn, utan att jag är med. Annars är det alltid jag som planerar och bokar in träffar. Antingen för mig själv och barnen eller hela familjer. Nu börjar han att göra det också och det är väldigt uppskattat. Och kul för barnen att få hitta på saker med bara Frederik. Så att vi kanske kan arbeta bort den här mammigheten. Det vore trevligt. 
 
Mina fina knäppisar!
Till top