Chiapudding och magkatarr

Allmänt / 2018, Barn, Familj, Livet / Permalink / 0

Snacka om att bli helt slut första jobbveckan tillbaka. Och då har jag bara jobbar halva. 
Men man kommer alltid in i det på några sekunder. Det är ett härligt gäng och jag saknar dem faktiskt när jag inte är där. Vi hann med en aw som såklart inte blev ett glas vin utan flera och hann planera in vårens alla härliga tillställningar. 

Frederik verkar ha fått magkatarr och har jätteont i magen, det har han haft från och till ett tag men nu verkade det komma med full kraft. Så det var väldigt tråkigt. Han går mest runt som en zombie. Emilia hade en kompis över idag. De lät faktiskt Cillian få vara med ganska mycket. Tills de tröttnade på att köra med honom så då fick jag ta över. Vi har byggt tågbana och sedan gått och tittat på pendeltågen. Han har inte varit tyst en sekund. 

Jag provade för första gången chiapudding till frukost. Är ju senast på bollen men tänkte testa. Är ingen frukostmänniska men det mättade väldigt bra. Någon smaksensation tycker jag inte att det var och konsistensen var inte min favorit men nu har jag provat.
 
(null)
Snart har båda barnen somnat och då kan jag och Frederik fortsätta titta på Peaky Blinders. Så galet bra serie, riktigt snygg och bra musik.

(null)
Älskar Cillian Murphy, har än så länge inte sett något där han gjort mig besviken. Han lyckas spela en ny karaktär varje gång utan att jag jämför honom mot hans tidigare roller. Ja, alla är riktigt bra i serien faktiskt. Om ni inte sett den än, så gör det. Bara gör det. 
Till top