Borta två kvällar i rad

Allmänt / Barn, Familj, Livet / Permalink / 0

 

Vi inleder veckan med att Frederik får vabba Cillian. Han har varit snorig i helgen och nu var han väldigt hostig och såg allmänt överkörd ut. Vi tyckte att det var bättre att få vara hemma och vila upp sig då. Så att det inte blir värre. Imorgon får jag vara hemma med han antagligen.

De flesta veckorna brukar vara ganska lugna, det kan vara att en av oss har något inplanerat om kvällen men oftast kommer vi alla hem. Men den här veckan är det bara måndag och tisdag som blev vanliga. Sen på onsdag ska jag äta middag med jobbet för att tacka av en tidigare medarbetare. På torsdag ska jag på teater med mamma och på fredag ska Frederik ut och äta middag med sin brorsa. Jag brukar försöka att inte boka in saker två kvällar på raken men ibland blir det så. Det är ju inga problem men det har blivit något av en principsak för mig.

Men nu när barnen börjar bli äldre och kvällarna inte är lika jobbiga längre så är det inte en så stor grej. Det är lika enkelt att lägga två barn som ett barn. Ser fram emot fredag när det bara är vi tre. Det är alltid mysigt att sätta sig i soffan med ett barn på varsin sida och titta på en film. Det är aldrig så lugnt och harmoniskt som man hoppas men likväl så ser man alltid fram emot det.

Till top