Blixten McQueen såg på bio

Allmänt / Barn, Familj, Helg, Livet / Permalink / 0

Snart är januari slut. Det känns riktigt skönt. Vill bli av med den här månaden nu. Helgen bestod av lek. I lördags så vaknade barnen vid 8! Snacka om sovmorgon. Emilia åkte iväg på bio med sin mormor och min moster. Cillian, jag och Frederik satte oss i vår bio och kollade på Bilar. Istället för att ta med sig ett gosedjur så tog Cillian med sig en liten Blixten McQueenbil som han satt och pratade med under bion. Så vi kollade på en film om bilar tillsammans med hans bil… Sen åkte vi och fikade med mormor och morfar samtidigt som vi hämtade upp Emilia.

En aw i fredags som drog ut lite på tiden... Men trevligt var det!
 
 
Hemmagjorda dumplings och Berns vitlöksfrästa haricots verts med ostronskivling. Mums!
 
På söndagen gick de nog upp vid halv 7. Inte lika kul. Men de underhöll sig själva ganska bra. Frederik åkte iväg och tränade. Han har sagt upp SATS och det tänkte jag också göra. Så nu provar vi nya ställen. Han gick på Friskis i Sumpan och det var superbra så det blir nog hans nya ställe.
Gäller att vara rätt utrustad när man gör halsband
 
Jag och barnen gjorde glass och pysslade halsband och armband. Efter lunch gick Emilia till en kompis och jag kom ut på en långpromenad. Var väldigt skönt. Tycker om att promenera och rensa tankarna.
 
Och nu är det måndag. Varken jag eller Frederik såg speciellt mycket fram emot det. Brukar inte vara så för mig faktiskt. Men allt går ju upp och ner.
Till top