After ski med barn

Allmänt / Barn, Familj, Fjällen, Livet / Permalink / 1
Sitter på anläggningens enda restaurang. Idag har de inget liveband så det är mycket mindre folk än vanligt. Barnen leker just nu i lekrummet och jag tar en välförtjänt paus. Vi har burit på barnen hela dagen. Vi tog det extremt smarta (läs det ironiskt) beslutet att gå igenom Orsas rovdjurspark i förhoppning att få se sibiriska tigrar och snöleoparder men det enda vi såg var några lodjur, som i och för sig var jättefina men det var i princip allt.  Vi gick mest uppåt och drog en pulka med barn eller hade någon på axlarna. Cillian grät så fort han såg ett djur, ingen förstod varför och Emilia kände sig orättvist behandlad, ingen förstod varför där heller. 
(null)
(null)
(null)
Det är mysigt i fjällen med barn men inte överdrivet mysigt. Eller så är det bara våra barn. De kan ju göra kaos överallt, de behöver inte vara just i fjällen. Vi valde att äta lunch på restaurangen idag. Våra var de enda som sjöng under hela måltiden. Typ. Såklart överdriver jag. Men det kändes verkligen som att våra var de enda barn som lät. 
Det är otroligt hur trött man kan bli på dem. Men så fort de får en padda och blir lugna en liten stund så tittar man på dem med tindrande ögon. 
(null)
(null)

#1 - - Mona:

:-) Så skönt: ”mysigt i fjällen med barn men inte överdrivet mysigt” . Så klockrent! Tror att d e det som just görs i många bloggar - allt är bästaste, finaste, myyyyysigaste. Man ba: ”ehm du fikar på 7-11 med en fabriksbakadbulle en ons em”... Typ så!
Men era barn är iaf toksöta. Och jag vet, först vill man ha tyst på dem, å sen när de är tysta vill man bara störa å krama dem. Föräldrarlogik....

Svar: Hahaha ”fikar på 7-11”!
Ja den där föräldralogiken är ens fall. 😊
Linda Wallner

Till top