moln av lycka

Allmänt / 2018, Barn, Familj, Helg, Kärlek, Livet / Permalink / 0
Klockan är halv 11 på kvällen och nu börjar jag att komma ner i varv. Känns som att jag redan jobbat i tre dagar, jag sprang mest runt hela tiden kändes det som. Det är stressigt när man ska vara ledig på fredag och behöver gå väldigt mycket tidigare på torsdagen för att Emilia har utvecklingssamtal. 
 
Sen är det mycket privat som behöver fixas inför fredagen men jag kunde inte göra något idag. Hade glömt mina kort hemma men ändå inte hunnit. Men allt löser sig. OM det är så att den här helgen blir av så kommer jag att flyga på moln av lycka. Men jag vågar inte hoppas för mycket. Det är vabruari och vi har inte ofta tur när det kommer till dessa typer av saker. 
Jag hoppas på det bästa och händer det så händer det. Annars får det bli en annan gång, även om det kommer att kännas surt. 
 
Kollade på Smurfarna 3 med barnen i fredags. Hade ett himla mysigt häng!
 
Helgen var toppen. Vi hann röja undan så jäkla mycket, det var en produktiv helg. Något vi inte haft på väldigt länge. Emilia var borta på kalas på lördagen och sedan försvann hon iväg och åkte skridskor och gick på museum med en kompis. Jag hängde med Cillian och Frederik åkte fram och tillbaka till tippen. Jag mår bra i hela kroppen när vi får saker gjorda. Det är så tillfredsställande att få ordning och känna att vi kan bocka av saker på vår oändliga lista. 
 
Älskar chark och ett tungt rött vin. Äter det inte alls lika ofta längre så nu när man väl gör det så sitter det fint.
 
Drog på mig smink på lördagen, vilket bara händer om vi ska träffa människor. Tanken var att vi skulle göra det men det ställdes tyvärr in, så sminkningen var onödig..men trevlig för andra som inte behöver se ett trött spöke. Tycker numera att jag ser extremt trött och hängig ut utan smink, något jag inte tyckte för bara något år sedan...
 
Min fina söta pojke. Han bryter ihop ca 10 gånger per dag för att han inte får som han vill men när han skrattar eller ler mot en så förlåter man allt. 
 
 
 
Till top