ett hål i örat

Allmänt / Barn, Familj, Livet, Mamma / Permalink / 1
Emilia vill ta hål i öronen. Det gör mig inget och är inte något jag kommer att sätta mig emot. Jag fick tjata och vänta ganska länge kommer jag ihåg. Min kompis satt med nål och is och försökte att göra det på mig men vi kom aldrig igenom helt. 
 
Hon har pratat om det flera gånger men glömt det lika fort under åren. Nu pratar hon mer och mer om det så jag gick igenom med henne hur det går till och sa att om hon tar hål i ena örat men sedan tycker att det gör för ont så kommer hon ändå behöva göra andra örat med, hon tittade med arg blick på mig. Sen frågade jag henne om jag skulle nypa henne ordentligt i örat så att hon fick känna ungefär hur det kändes men då ångrade hon sig och sa att hon ska vänta tills hon fyller 13 med att göra det. 
Det är inte så att jag kör med någon slags skrämselteknik men det gör ont och jag vet hur extremt liten smärttröskel hon har, så jag är väldigt orolig för att hon kommer att bryta ihop totalt efter första hålet och vägra att fortsätta. Så vi sa att när hon inte bryter ihop vid tanken på att det kommer att göra riktigt ont så får hon ta hål i öronen. 
 
Men jag vet också att när hon väl har bestämt sig för något så blir det så. Skulle inte förvåna mig för fem öre om hon inte tycker att det gör ont alls utan är hur cool som helst. Hon upphör aldrig att förvåna mig.
 
Det finns ingen som hon och jag är så jäkla lycklig över att jag får vara hennes mamma!
#1 - - Anonym:

Och jag är lika lycklig över att vara hennes mormor.

Svar: ❤️
Linda Wallner

Till top