Chips och frukt

Allmänt / Barn, Familj, Helg, Livet / Permalink / 0

 

Det har varit en lång vecka. Flera gånger under veckans nätter har jag vaknat och inte vetat vilken dag det är men ansett att det borde vara lördag. Vilket det såklart aldrig varit. Men nu imorgon är det äntligen lördag!
Inte för att något kul händer men jag vill ha helg.

Igår var jag på teater med mamma och såg "Jag är en annan nu", väldigt fin och bra. Man blir alltid lika inspirerad när man ser dem på scen, det verkar så himla härligt. Bara att få ha det som sin vardag. Inte för att jag saknar att stå på scen men jag skulle gärna vilja vara en del av det, på något sätt.

I onsdag var jag med jobbet på Vassa Eggen och åt middag, väldigt trevligt. Men det var ett trött gäng, det märktes. Oftast är det väldigt glatt och piggt gäng men vi alla var rätt trötta och hade mycket jobb. Det var skönt att det inte blev sent.

Ikväll ska jag få gosa med barnen och det ser jag fram emot. Cillian har redan gått igenom med mig att Emilia får inte smaka på hans chips utan hon får frukt eller popcorn istället. Han blev väldigt tacksam över att det är helg imorgon så att han kan få vila lite… som om det inte är det enda han gjort den här veckan när han varit sjuk.
Till top