Borta i 8 dagar

Allmänt / Barn, Familj, Helg, Livet / Permalink / 0

 

Snart helg. Veckan har gått väldigt fort. Jag ser fram emot en lugn helg med barnen. Vi ska klippa Cillian och ta hål i öronen på Emilia. Frederik försökte först med att han kunde klippa Cillian men Cillian ville till en frisör. ”Han kan hjälpa oss.” Sa han lugnt. Han verkar alltså inte jätteimpad av våra tidigare försök att klippa hans hår.

Emilia är oroväckande lugn inför håltagningen. Ska bli väldigt spännande. Känns som att hon kommer att växa flera meter efter det. Hon vill nu även prova att åka på kollo i sommar. 8 dagar! Fattar ingenting. Men det är ett kollo med djur så det är inte konstigt att hon vill dit, då hon är galen i djur och ska jobba på en bondgård när hon blir stor.
Men hon verkar inte ens reagera på att hon aldrig varit ifrån oss 8 dagar tidigare. Tanken är att hon ska åka med sin kompis Greta. Vi får se hur det känns om de faktiskt får plats. Som vanligt är det väl en själv som tycker att det är jobbigast.

Igår fick jag en jättefin bukett blommor av Frederik. Fint när han lagt på minnet att min favoritsort av tulpaner är franska tulpaner. Sånt gör mig väldigt glad. Vi hade en jättemysig kväll men jag var väldigt trött och Cillian sov oroligt så man fick springa in dit med jämna mellanrum. Men det är livet och det är himla fint ändå. 

 

 

Till top