bajs i byxan

Allmänt / Barn, Familj, Livet, Mamma / Permalink / 1

Ryggsäcken var packad, jag hade till och med släpat med den till jobbet. Taggad för att träna på lunchen. Slutade med att jag hetsåt en sallad framför datorn. Typiskt. Men så är det ibland. Nu kommer jag inte få till träningen den här veckan utan får försöka igen nästa. Inte så mycket att göra men irriterande när man ställt in sig på det och för en gångs skull sett fram emot det.

Kan ju återkomma i uppdateringen om Emilias hål i öronen. Hon lät mig nypa igår. Tog faktiskt i lite men vågade såklart inte ta i allt jag hade. Hon såg hur cool ut som helst och sa att det inte var så farligt. Sen såg hon hur röd hon hade blivit och utbrast att "nu kommer jag att se ut såhär hela livet!". Men sa att hon är redo i alla fall. Vi får väl se. Jag sa att då gör jag det med henne. Jag har sammanlagt 6 hål i öronen men använder bara två och de högst upp i ena örat har växt igen lite så jag har tänkt att ta om dem. Kan lika gärna passa på när hon ska göra det.

Hon växer för mycket. Tänderna sitter inte lika snett längre, det blir större utrymme i munnen. Håret blir bara längre och längre. Hela hon växer. Hon diskuterar hur hon ska göra med killen hon gillar. Tycker det är jätteknäppt att jag var den som tog initiativet till att dans med Frederik när vi först träffades. Då är det tur att man har Cillian som kommer inspringande i samma stund och skriker "jag sa innan till, jag sa innan till!" som för att berätta att han bajsat på sig.

(null)

#1 - - Anonym:

Du har verkligen härliga ungar.

Till top