avskyr kyla

Allmänt / Barn, Familj, Helg, Livet / Permalink / 1

Så jäkla kallt. Ville bara få sitta i soffan med en brasa och en bra bok idag. Men det gick ju inte. Klädde på barnen mängder med kläder och gick ut istället. Väldigt glad att jag skrotade idén att ha strumpbyxor idag i alla fall! Så kallt är det inte men jag vill ha vår nu. Är inte mycket för kyla och snö faktiskt.

Jag och Frederik har alltid pratat om att köpa hus i Italien sen när barnen är stora och vi inte bor i hus längre. Tänk vad härligt! Att få ha ett eget hus där och kunna åka dit under januari istället. Vill aldrig vara i Sverige under januari, inte februari heller för den delen. Ja, drömma kan man ju.

Pratade med en kompis som jag skulle lunchat med idag men fick ställa in för att hennes barn fått vattkoppor. Våra har ju inte fått det än. Vid flera tillfällen gick det på Emilias förskola när hon var mindre men hon lyckades aldrig få det. Man vill ju få bocka av den på listan och ju äldre hon blir desto värre. Vi vill inte ens tänka på hur Emilia kommer att bli när hon får det. Bara hon har ett myggbett är hon olidlig.

Cillian vet nu att han ska sova hos sina morföräldrar i helgen och har börjat göra upp planer för vilka kommunikationsmedel de ska åka samt att de ska se Bamse på bio. Jag sa att det inte går någon Bamse på bio men han verkade inte lyssna på det örat. Hur som helst ser han fram emot det väldigt mycket och är sjukt nöjd över det faktum att han ska få sova där två nätter och Emilia bara en. Någon han gärna påminner henne om så fort han får tillfälle…

#1 - - Anonym:

En listig liten typ. Det ska bli kul att få rå om dem i helgen.

Till top