Utan filter

Allmänt, Familj / Permalink / 0

Enligt min Timehop så såg det ut såhär för 2 år sedan.

Inget har förändrats faktiskt. Det är helt otroligt hur svårt hela familjen ska ha att slänga tomma toapappersrullar. Sopkorgen står ett steg därifrån! Och vem är det som till sist gör det? Jag såklart. Det är bara så konstigt hur man inte bryr sig.
 
Vi är inte jättebra på att ha välstädat hemma. Jag är nöjd och kan slappna av om köket är fritt från disk och det är relativt undanplockat. Men ofta när barnen ska läggas så struntar vi i att de ska städa sina rum och jag står själv och drar undan lite leksaker med foten, enbart för att göra en flyktväg för dem när de vaknar på natten och ska in till oss. Det har stått en tom glödlampförpackning framme i 1 år.
 
Frederik är superdålig på att småplocka. Han har ett extremt tunnelseende, eller så är han bara smart. Jag gjorde ett test för några år sedan, när han hade lämnat en orange handduk mitt på toalettgolvet. Jag tog inte upp den. Och det tog över 1 vecka, sen kunde jag inte hålla tyst längre. Han hade knappt registrerat den.

Men han har blivit bättre på att stänga lådor och skåp i alla fall. Förut kunde man komma in i köket och allt stod öppet! Förstod inte grejen men enligt svärmor är hans pappa likadan.

Själv så är jag superdålig på att ta ut soporna och att källsortera. Jag bygger hellre berg än att ta hand om skiten. Och jag tömmer aldrig kaffesumpen utan låter den vara kvar i kaffebryggaren. Vilket är jobbigt med tanke på att vi inte har filter så om det får stå ett tag så fastnar det… Men va sjutton, vi har ju överlevt hittills. 
Till top