“Music always sounds better on Fridays.”

Allmänt, Familj / Permalink / 0

Äntligen fredag! Veckan har gått riktigt fort. Helgen innehåller allt bra. Idag får jag hämta barnen, älskar att hämta på fredagar. Då får man glada barn som ser fram emot att handla chips och en god middag. Idag följer Emilias kompis med hem, det är alltid härligt när det är kompisar över. Jag ser fram emot det där glaset vin innan maten. Man får stå och fixa middagen, lyssna på musik, barnen röjer runt och man känner att helgen verkligen börjar. Det är riktigt trevligt. 

 
Imorgon kommer förhoppningsvis min kompis och hennes lilla bebis över på fika, sen ska Emilia på kalas och efter det ska vi lämna barnen hos mina föräldrar. Vi ska hem till några vänner på middag, har inte hunnit träffa dem på jättelänge så det ska bli kul. 
 
Sen på söndagen får vi hämta hem våra fina barn och på eftermiddagen ska Emilia och Frederik iväg på gympa. Emilia går på Brommagymnasterna och Frederik är hennes tränare. Han kan knappt göra en kullerbytta men det funkar bra i alla fall! 
 
Det är skönt när vi delar upp oss och man får ett barn var. Det blir så lugnt och tyst när de försvinner på gympa och det är ganska skönt att få några timmars lugn på söndagen. Då hinner jag och Cillian bygga tågbana ifred och sedan när de kommer hem äter vi en mysig middag. Eller om vi orkar så nattar vi barnen och sedan äter vi när de sover. 
 
Ni hör ju, supermysig helg! Vad ska ni göra?
Till top