Hylla dig själv

Allmänt / Permalink / 1

Jag har varit på mitt jobb i snart 5 år. Det är första gången det har hänt. Får ofta tristess och vill hitta nya saker att lära mig. Men här har jag stannat. Det är ett väldigt roligt gäng att hänga med även om det ibland kan kännas lite ensamt. Jag har nog aldrig skrattat så mycket på en arbetsplats eller haft så roliga och minnesvärda konferenser. 

Gick teaterlinje i gymnasiet. Hade 3 superhärliga år! Men efter det så tog det stopp, jag ville inte hålla på med teater något mer. Och jag sökte alla jobb som gick att söka, sålde in mig själv så hårt det gick. Och nu sitter jag här, på den tredje advokatbyrån jag jobbat på. Självlärd. Ibland glömmer man att hylla sig själv. Man ser endast sina brister och saker som man kan förbättra. Jag ger aldrig mig själv en klapp på axeln när jag gjort något bra. Herregud, bara det att föda barn är värt all hyllning jag kan ge till mig själv men istället går jag på nästa utmaning. Att bli den bästa och mest närvarande mamma som går att bli osv. osv.. 

Det är så dumt. För så mycket man gör är bra och värt att hyllas. Så idag tänker jag hylla mig själv för att jag är jag och jag är bra! De här sakerna hyllar jag lite extra:

Jag är bra på mitt jobb

Bra på att styra upp träffar med mina vänner

Tar hand om min familj

Bra på att laga mat 
 
 

Vad tycker du är bra om dig själv? 

#1 - - Anonym:

Du är en rätt juste dotter också!
/ Pappa

Till top