Helgen blev inte som den skulle

Allmänt, Barn, Familj, Kärlek / Permalink / 1
Blev ju verkligen inte en helg som innehöll allt. Vi fick ställa in alla planer på lördagen då Cillian var jättehostig och senare på eftermiddagen gick upp i hög feber. Emilia kunde i alla fall gå på sitt kalas. Idag är det bättre men han är fortfarande väldigt seg. Men febern är borta. 
Vi har underhållit oss med att baka och måla. Men det är tungt när det inte blir som man tänkt sig. Speciellt när det här är tredje helgen i rad som något av barnen är sjuka. 
 
 
 
Jag avskyr att baka. Är så himla dålig på det. Sen tycker jag inte om sötsaker så mycket och det är inte lika roligt att baka saker om jag sen inte kan äta det. Men Emilia gillar att baka så då är det bara att ställa sig och pyssla. Tycker alltid att det är lite jobbigt med barnen i köket. Jag vill gärna få göra på mitt sätt men det går ju inte med barn. De jobbar ju lite som de vill och det är bara att acceptera. Men det är alltid en inre stress i mig när man håller på med Emilia i köket. Hon kan ju vara lite klumpig och hetsig, så det är ofta något som hälls ut eller att hon gör illa sig på något. 
 
Hur som helst. Det är bara att ta nya tag. Veckan som kommer är helt vanlig. Inte en massa uppehåll med föräldramöten osv. Vi ska bara jobba och förhoppningsvis kan barnen gå i skolan och på förskolan. Vore trevligt om man lyckades lägga in några träningspass. Måste komma igång igen. Tappade det helt när ryggen pajjade innan somaren. Nu är det lugna promenader som gäller, inte lika kul men det gör inte ont i alla fall. 
 
Bättre innan somaren när man fick bli ordentligt svettig!
 
Ikväll blir det middag när barnen har somnat. Hoppas på en lugn natt. Batterier behöver laddas. 
Älskar middagarna med Frederik. Innan barnen var det ju inget man tänkte på men nu är det så himla trevligt. Man äter inte middagen fören klockan är 9 men det är det alltid värt. Då kan vi sitta och äta en god middag utan att bli störda. Vi lyssnar på musik, dricker vin och fnissar. Det är då jag tankar som mest. På något sätt har vi fortfarande tusen saker att prata om, som inte inkluderar barnen. Och det finns ingen jag skrattar så mycket med som Frederik.
 
 
#1 - - Julia:

Tråkigt med feber!

Svar: Nu är det bättre!
Linda Wallner

Till top