En tisdag i en vardag

Allmänt, Barn, Familj, Jobb / Permalink / 0

Dagen börjar att ta slut. Den har varit intensiv från början till slut. Att göra sig själv iordning samt två barn som absolut inte vill lämna hemmet är ingen kul start på dagen. Var väl inte mitt trevligaste jag. Cillian lättade dock upp stämningen med "jag älskar dig mamma. Hela dagen." Tur att man fick hela dagen! Emilia grät när jag lämnade. Alltid tungt, speciellt när jag vet att jag blir sen och kanske inte hinner hem för att träffa henne. 

Åt på Holy Greens för första gången, riktigt gott och fräscht! Dyrt som allt annat i stan men har man ingen matlåda så har man inte. Och ibland behöver man ju unna sig!
Lyckades få till en pw efter jobbet från tunnelbanan till Cillians förskola, skulle gå på föräldramöte. Känner mig alltid som en oengagerad förälder när jag är där. Var tvungen att innan mötet kolla upp vad hans avdelning hette, för jag hade glömt bort... och då är det bara tre avdelningar. Hej barn nr två! 
 
Det var faktiskt inga jobbiga föräldrar som skulle ställa tusen frågor, som de egentligen kan ta i enrum, utan mötet flöt på. De flesta föräldramöten har Frederik tagit på sista tiden, så det var kul att gå. 
Gruppövningarna i slutet hade jag väl kunnat klara mig utan men men...
 
Jag hann i alla fall hem för att krama Emilia och höra att hennes dag hade varit bra! Cillian sov redan så honom får jag pussa på imorgon. 
Nu ska jag lägga mig och slökolla på iq-befriande saker. 
 
Ha en mysig kväll!!
 
Till top