Dag 2.

Allmänt / Permalink / 3

Helgen var den bästa på länge! Jag inledde med aw på jobbet, där jag INTE kom sist i quizet, vilket var väntat från min sida. Men det gav en liten knuff framåt. Ibland behövs det så lite för att man ska känna sig duktig. Är man den enda administrativa och outbildade på en advokatbyrå och ALLA andra är utbildade till jurister så kan ett quiz kännas ganska tungt, faktiskt.

Upphöjd av denna händelse så följde en kväll på TAK, Stockholms hetaste uteservering denna sommar. Som den mamma jag är, så hade jag inte hunnit kolla in detta ställe. Men jag höll inte med alla andra som klagat på att det är trångt och blåsigt. Tycker att det var supermysigt och ett riktigt schysst ställe, så det blev en härlig kväll med grymma tjejer. 

Kom hem vid midnatt och käkade chips ståendes i köket och drickandes resorb. Man är mer rutinerad nu än när man var 18. 

Trött mamma och en dotter som försöker se oskyldig ut. 

Barnen löpte amok hela dagen. De visste att de skulle till mormor och morfar på eftermiddagen och de var speedade till tusen. Inte vad en bakismamma behöver. Min dotter stod på riktigt framför mig och spelade maraccas! Men när vi väl lämnat av dem så följde 15 minuter av rädda det som räddas kan (av ansiktet) och sedan in till stan. Vi skulle på Popaganda! 

 

Jag var enbart där för att få se Oskar Linnros. Kan ju absolut ingenting om Indiepop, så vi visste inte alls vilka som spelade. Men vi mötte upp några kompisar och hann dricka lite öl. Väldigt trevligt med festivalkänsla, var ju ett tag sedan som man hängde på festivaler om man säger så... Vi blev som 18-åringar igen och tyckte att vi var ascoola med lera på skorna och kedjerökte som galningar. Eller så tyckte vi att de var så himla smarta som hade satt upp speciella barområden där man fick dricka öl och kunde inte göra det över hela området. "Gud vad bra!" Hej förälder!  

 

Men Oskar då. Han levererade ju hits efter hits och jag rös, grät och var lycklig ända in i själen. Människan kan text!

När Daniel Adams-Ray i sista låten kom ut på scen så fick jag en blackout (va?!), Frederik (min man), var tvungen att återberätta det hela för mig. För jag kommer inte ihåg hur han kom ut. Jag vet bara att jag vände mig till Fredd och skrek. Och när att var över så darrade mina ben och jag var känslomässigt helt slut. 

 

Jäkla tur att det finns mat. Avslutade festivalen med churros som hade hur mycket socker på sig som helst. Precis vad som behövdes. 

#1 - - Inger C Fridemark:

Verkar ha varit en lyckad kväll.

#2 - - Inger C Fridemark:

Verkar ha varit en lyckad kväll

#3 - - Thomas Fridemark:

Då var det väl bra att ha barnvakt 😎

Svar: De bästa av barnvakter!
Linda Wallner

Till top