Outsourca mig själv

Allmänt, Familj, Kärlek / Permalink / 0

Min fina mamma har erbjudit sig att ta barnen lördag till söndag. Vilket verkligen alltid är välkommet! Varken jag eller Frederik blir ledsna eller saknar våra barn så att vi går under. Vi bara njuter mer av att pussa på dem dagen efter.

De senaste gångerna när vi har haft barnvakt så har vi antingen träffat vänner eller gått ut och ätit själva. Men Frederik har länge pratat om att han vill ha över sina jobbkompisar hemma (är man nörd, jobbar med nördar, då vill man visa sin bio…) och eftersom jag hade över mina kollegor förra helgen så kändes det som ett perfekt tillfälle för Fredd. 
 

Jag ska nu outsourca mig själv, vilket jag inte har några som helst problem med. Antingen sover jag hos någon kompis eller på hotell. Det lutar mer åt en lugn hotellnatt faktiskt, kanske lite spa. Så kanske inte så mycket outsorurcing utan mer, ta hand om mig själv. Helst vill jag ut och plocka svamp men det är ju så jäkla svårt mitt i city…

Gammal bild från landet 
 

Först tänkte både jag och Frederik att det kanske är jättedumt att vi inte passar på att umgås när vi väl är barnfria men vi båda har faktiskt känt oss lite trötta på det hela på sistone. Vi har jobbat ganska intensivt och mycket på vårat förhållande den senaste tiden så just nu orkar vi inte det mer. Inte för att det är dåligt utan mer att man vill ta bort fokus från det ett litet tag.
Det är nog mer att vi kanske behöver sakna varandra lite och sluta processa varje steg eller handling vi gör.

 
Till top