Karva pumpa

Allmänt / Barn, Familj, Halloween, Höst / Permalink / 0
Började dagen med att köra till Blomsterlandet för att köpa pumpa. Cillian har tjatat hela veckan och egentligen ville han åka dit 7 imorse men jag sa att affären sov. Då blev han ledsen...det är alltid intressant med en treåring i huset. 
 
 
 
Barnen tröttnade sådär fem minuter in i karvandet. Så sen karvade jag och Frederik så svetten lackade. Men de blev fina. Ska tända dem sen ikväll när det är mörkt. 
Jag lär mig aldrig och tänker att det kommer att bli mysigt med pyssel ihop med barnen. Ärligt talat är det inte så ofta det är mysigt. Det blir mest kladdigt, stressigt och barn som blir osams för att de inte vill dela på sakerna. Och sen slutar det alltid med att man själv sitter och gör klart det hela. 
Men jag måste sänka ambitionen och inte bli ledsen för att det inte blir som det var tänkt. För det blir aldrig som man tänkt sig när man har barn. 
 
Utöver det så har vi mest lekt idag, barnen har badat och vi har tagit det ganska lugnt. Nu är Frederik och Cillian iväg och slänger återvinning och handlar. Emilia kollar paddan och jag leker med hennes hår. Försöker lära mig att göra ordentliga utbakade flätor men det blir aldrig bra. Eller så har jag bara inget tålamod. 
 
Är det idag barn går trick or treat? För vi har inget godis hemma...
Till top