Jag hoppas barnen åker iväg

Allmänt, Familj, Jobb, Mat / Permalink / 0
Om inte allt går helt åt skogen så är tanken att barnen och Frederik ska sova hos hans föräldrar fredag till lördag. Jag hoppas ju innerligt att det blir så men vågar aldrig tro på det hela. Vi har fått avboka så mycket den sista tiden så att om det här går igenom är det ett mirakel. Som Emilia ligger och hostar nu så känns imorgon väldigt långt bort. 
Tanken är att de biträdande juristerna på jobbet ska komma hem till mig på middag. De har ju bitrismiddag varje år men med tanke på att jag är ensam admin så får jag hänga med dem på middag. Inte så kul att festa själv liksom. Väldigt trevligt och kul brukar det bli! Så i år kom vi inte på något roligt ställe att gå till, så jag föreslog en hemmakväll. Laga middag tillsammans och umgås i köket är ju bland det härligaste som finns! Men jag har även bokat bord på inne i stan, om allt skiter sig totalt. 
Men det är skönt när det inte behöver vara något extremt fancy. Det räcker med en middag hemma och inte ens något galamiddag. Vi ska laga hederlig tacos. Är det fredag så är det! 
Jag älskar att gå ut och äta men det är inte mycket som slår att få stanna hemma med vänner. 
Hade drinkkväll i våras
 
Vi har ju ett stort hus, så att fylla det med människor och liv är bara härligt. Och det känns väldigt välbehövligt med en kväll utan barn och make. Där jag bara får ta hand om mig själv. Och att sen få sova själv i huset. Det är både läskigt och härligt. Förut hade jag alltid jättesvårt att somna när inte Frederik var hemma men nu har det blivit bättre. Att jag läser DET hjälper ju inte men jag hoppas att efter en rejäl utekväll så kommer jag inte att ha några problem alls med att somna. 
 
 
 
Till top