Jag behövde det här

Allmänt, Barn, Familj, Jobb, Mat / Permalink / 1
Sitter och dricker kaffe i min ensamhet i huset. Barnen och Frederik kom iväg i fredags, det var på håret då Emilia var rätt förkyld men de provade i alla fall. 
När de hade dragit så röjde jag undan här hemma och stack sen in till jobbet. Hann jobba undan det sista innan det var dags för aw och quiz. Jag var i det vinnande laget! Var väl inte min förtjänst att vi vann men jag hjälpte ju till. Och det sköna är att jag inte behöver göra quiz till nästa gång. 
Älskar mat.se så himla smidigt!
 
Sen åkte vi hem till mig och lagade mängder med tacos, satt och drack vin, gjorde drinkar och snackade i timmar. Tanken var att vi skulle gå ut men när vi tittade på klockan var den över 3 och då var det mesta stängt. Som den vuxna person jag är så röjde jag köket när de hade åkt hem och kom väl i säng lite innan 4. Det är så värt det dagen efter att inte komma upp till ett bombnedslag. 
Glömde helt att ta bilder under kvällen, för upptagen med att ha trevligt
 
Vaknade vid 10 och mådde förvånasvärt bra. Blir väl så när man håller i gång i nästan 12 timmar, blir inte lika bakis då. Så jag spenderade dagen i sängen, kollade serier och njöt av att ingen skrek MAMMA eller behövde något av mig.
Frederik ringde och sa att barnen ville stanna en natt till så helt plötsigt fick jag en till kväll själv. Väldigt underbart. Det var länge sen jag var så tyst, och verkligen njöt av det. Barnen har varit på mig som iglar på sista tiden och jag har inte haft mycket tid själv, så den här gången hade jag inte ens dålig samvete, vilket jag annars så lätt får när det känns som att man unnar sig saker. 
Så jag fortsatte på mitt slöa spår och åt middag i sängen med rester från dagen innan. Somnade som en stock vid 12. 
Ser ju inte så aptitligt ut men det var galet gott!
 
Jag orkar knappt diska när barnen inte är hemma. Blir trött i hela kroppen och vill bara få vara still. Men nu när de är på väg hem så kommer energin tillbaka, eller den här känslan av att jag måste funka. Så nu är det en kopp kaffe till och slänga in alla sängkläder i tvätten, duscha och rensa undan de sista glasflaskorna som står lite överallt.
Jag och Cillian ska iväg och fira min brorsa som fyller år och Frederik och Emilia ska iväg på gympa. Fullt ös som alltid. 
Varmt kaffe i fred är en lyx
#1 - - Carro:

låter som bra stunder! hur gamla är barnen? :)

Svar: Det var det! Barnen är 7 och 3 år gamla. 😊
Linda Wallner

Till top