Höstens förfall

Allmänt / Familj, Höst / Permalink / 0
Jag skiftar humör som löven skiftar färg. Höstmörkret kommer och för en känslomänniska som följer väder så händer något. Det blir mörkt. Det är svårt att dra upp sig själv ur dimman och vara som vanligt. Utåt är jag som jag alltid är. Pigg, glad och alert. Jag funkar inte på något annat sätt mot människor som jag inte är helt trygg med. Sen tycker jag att man kan bespara folk ens innersta ibland. 

Men när jag är själv med mina tankar så blir jag, just nu, helt slut. Jag är ledsen över småsaker och över stora saker. Allt vägs in och analyseras. Ibland behöver jag stänga av och då kollar jag på Paradise Hotel eller något annat hjärndött. Bara för att få en paus från mig själv. Igår kollade jag veckans avsnitt med ett glas vin och lite chips och det satt fint! 

Helgen är än så länge helt tom förutom Emilias disco imorgon. Kläderna hann komma och hon verkade nöjd! Jag ska ha aw med jobbet så Frederik får rodda det själv. Får dåligt samvete såklart. Att han ska behöva ordna allt själv. Jag vet att han inte tycker att det är jobbigt. Och jag vet att allt är i mitt huvud. Ni hör ju, ibland orkar man bara inte med sig själv! 

(null)
Tur att man kan använda filter! 
Till top