Helgen som gick

Allmänt / Barn, Familj, Helg / Permalink / 0

Jag sa på fredagen att den här helgen ska jag njuta av. Så att man på söndagen inte känner att man hann med saker utan att man bara tog sig igenom den. Det var väl inte så att jag stannade upp och njöt av den men det var en härlig helg. Jag hängde mest med barnen för Frederik var ute och grävde. Jag kommer att bli så glad är han är klar med grävandet och helgerna inte enbart består av att jag hänger med barnen och han är där ute.

Emilia blev ju sjuk i torsdags men var ok på fredagen så vi sköt på hennes övernattning till lördagen. Så jag fick bara hämta Cillian från förskolan och det är alltid mysigt att bara hämta ett barn och känna att man kan ge full uppmärksamhet! Cillian ville ha en glass och jag argumenterade verkligen inte emot, även om jag kan tycka att det var i det kyligaste laget ute... 

Emila skulle inte vara hos sin kompis fören på eftermiddagen så vi hängde hemma och myste hela dagen. Mysa innebär att leka i alla rum och sprida ut sina leksaker så gott det går. 
 
Emilia och Frederik gjorde fruktsallad till frukost
 
 
Vi hade sminksalong
 
Sen måste man äta glass också 
 
 
 
 
Sånt här hittar man ju lite överallt...
 
När hon på eftermiddagen försvann till sin kompis så la sig lugnet. Cillian fick sin padda och fick sin favoritmiddag, nudlar… Jag och Frederik gjorde varsin GT och förberedde vår middag. Vi passade på med en massa chark och räkor. Så när Cillian hade somnat så satt vi hela kvällen och snackade. Vi kom in på väldigt ovanliga samtalsämnen för att vara oss, så vi sa att vi borde satt upp en kamera och livestreamat så att alla andra kunde skatta åt oss när vi diskuterade aktier, räntor, fonder, bråk och fraktioner…
 
 
Emilia kom hem ganska tidigt dagen efter tillsammans med en kompis så de fick titta på lite bio, det var ett trött gäng, så då passar det ganska bra att slänga in dem där. 
Nu är det en ny vecka, sista innan höstlovet, känns välbehövligt med lite längre vila för barnen. Frederik ska vara hemma hela den veckan tillsammans med barnen och jag är ledig torsdag och fredag. Så skönt!
Till top