Galna barn

Allmänt, Barn, Familj / Permalink / 1

Hade en kompis över i helgen ihop med hennes 6 månaders bebis. Han var ett gudomligt sött och snällt barn. Både jag och Frederik chockerades över hur cool hon var med att sätta ner hennes pojke tillsammans med våra egna vildingar! Både Emilia och Cillian var överlyckliga över denna lilla kille som bara satt still och tittade med beundran på dem. Emilia som var övertrött stojade värre än vanligt och Cillian gjorda extrema försök att få killen att kasta boll tillsammans med honom. Kände mig ju hemsk med dessa två tornados som var överallt. Men hon var så cool och trygg i sin mammaroll och verkade inte hata mina barn efter besöket.

När vi bodde i Hässelby så lärde vi känna en annan barnfamilj på vår gata. Deras yngsta gick i samma förskolegrupp som Emilia. Mamman i familjen sa en gång ”det är så skönt att hänga med er för då behöver jag inte skämmas över mina barn för Emilia är lika galen”. Och jag höll ju med. Våra barn var lika galna och högljudda. De funkade väldigt bra ihop och jag behövde inte heller försöka att tona ner Emilia eller försöka att få henne lite lugnare än vanligt. Jag älskar ju när det är mycket liv och rörelse och jag tycker att barn ska få låta mycket och uttrycka sig men det blir en extrem kontrast när vi umgås med barnfamiljer med lugna barn eller barn som är mycket yngre än våra egna.

Första familjeresan
 
Besök på Astrid Lindgrens Värld
 
Ett av 1000 besök på Andys Lekland 
 
Vi har ju alltid varit de föräldrarna som står högst upp i klätterställningen för att hålla handen med äventyrslystna barn eller åkt de värsta och längsta vattenrutschkanorna. Det har aldrig varit en lugn stund, främst med Emilia. Hon är ju den med mest energi i familjen. Att Cillian nu har som intresse att åka i kollektivtrafiken är väldigt uppskattat för oss. Vi får helt plötsligt sitta still ett litet tag samtidigt som vi får se lyckan i hans ögon när dörrarna öppnas och stängs eller när de annonserar nästa hållplats. Jag hoppas att det intresset håller i sig länge. Men jag är även glad att han tycker om fart och fläkt tillsammans med sin syster. Och vi som föräldrar tycker om fart och fläkt, även om vi blir totalt utmattade. 
 
Lyckan när syster vill leka bilkörning
 
Cillian kan vi låta leka i bilen så är han nöjd
#1 - - Lindsay:

Kikar förbi=)

Svar: Vad trevligt! Välkommen tillbaka!
Linda Wallner

Till top