en strand på Sri Lanka

Allmänt, Familj, Kärlek, Resa / Barn, Bröllop, Familj, Resa / Permalink / 0

Jaha. Så var det fredag igen. Veckorna flyger förbi. Efter att skolan började igen så tycker jag att man inte har hunnit med alls. Man bara springer i hamsterhjulet och glömmer att stanna upp. Men helt plötsligt så är det kallt ute och löven ändrar färger. Tycker om hösten väldigt mycket, det är så fint och luften känns så ren. Man måste dock bortse från påklädning av galonisar på sura barn, för just den aspekten förstör höstfeelingen.

Jag och Frederik började prata om att resa i morse. Vi har sagt att vi ska ta en weekend nästa år, bara han och jag. Rom står högst upp på listan, det var så många år sedan jag var där. Nästa år firar vi 10 år som gifta, så det känns väl inte mer än rätt med en liten resa. Tanken är att vi även ska åka till Sri Lanka nästa år men då följer ju barnen med och mina föräldrar. Vi har tänkt att förnya våra äktenskapslöften där på stranden och jag hoppas verkligen att det blir av. När vi tänker tillbaka på vårt bröllop så är det inte som den mest fantastiska dagen i våra liv. Vi var unga och visste knappt vad vi höll på med. Det var bara ett självklart steg för oss att ta, då vi redan varit tillsammans så länge, båda hade jobb, vi bodde ihop. Och vi ville vara gifta innan vi skaffade barn och vi visste att vi ville vara ganska unga föräldrar. Men vi har efteråt sagt att vi gärna hade väntat några år till med att gifta oss.

Så att få göra om det på en strand på Sri Lanka, känns absurt härligt, speciellt när barnen får vara med. Hoppas att jag kanske även får chansen att uppdatera mina ringar! Tycker om mina ringar väldigt mycket men vi var så unga när vi köpte dem och jag har ändrat min smak ganska mycket genom åren. Så en liten lankesisk sten skulle ju inte vara helt fel. :) 

Och ju äldre jag blir desto viktigare har det blivit att känna att jag är en del av mitt ursprung. Något jag aldrig tidigare varit intresserad av men det växte väl i och med att jag själv blev mamma. Och vi har alltid sagt att vi ska förnya våra löften vart 10:de år i olika länder. Och då måste vi självklart börja i mitt land. 

 
Till top