Rökfyllda lokaler

Allmänt / Barn, Familj, Höst, Livet / Permalink / 2
Sitter fortfarande här hemma och väntar på besked. De var inne i våra lokaler på jobbet igår och då var det rökfyllt. De håller nu på att vädra ur så vi får hoppas på det bästa. Blir så konstigt när veckan på något sätt helt plötsligt stannar av. När man är inne i en stressloop och har hur mycket jobbrelaterat som helst så måste jättemycket läggas på is. När jag inte kan kontrollera saker själv utan måste vänta in andra så stänger jag av. Orkar inte göra något alls nästan. Igår fanns det inte mycket jobb jag kunde göra hemifrån så jag satt mest i soffan och kollade tv och mailade med de andra från jobbet. 
 
Man kommer ju antagligen inte vilja sitta på kontoret då det luktar så mycket men det vore bra om man kunde hämta dator. Sen måste jag ju oftast vara på plats för att göra mitt jobb och nu är det mycket som måste inhandlas till fredag men jag har ingenstans att förvara alla sakerna. Jaja, vi får se hur det går. 
 
Jag var i parken i helgen med barnen och man slås alltid av att mina barn låter högst och rör sig mest. Det satt andra barn och bara stirrade på dem. Mest för att de ville vara med men inte vågade gå fram men jag kan tänka mig att det var lite skräckblandad förtjusning.  
 
Det är härligt att de är överallt och vill testa så mycket och inte har begränsningar. Det kommer komma så mycket av det längre fram ju äldre de blir. Vi har alltid sagt att det är fantastiskt med deras energi och envishet men jobbigt i uppfostringsyfte. Man är ju helt slut på helgerna!
 
Och nu har Emilia börjat med pranks. Såklark askul men man får passa sig. Frederik tyckte för några dagar sedan att hans tandborste smakade tvål men båda tänkte att inget av barnen skulle väl komma på något sådant. Sen tyckte han igen igår att den smakade tvål och då råkade Emilia stå där och fnissa lite. Då visade det sig, såklart, att hon två gånger haft tvål på hans tandborste samt på hans handduk. Jag är glad så länge hon håller sig till Frederiks saker! 
 
 
 
 
#1 - - Lindsay:

Ja så är mina barn med, hörs och syns. Barn måste få vara barn och busa och leka som dem vill. Jag vet hur det är jag har 2 pojkar på 2 & 5 med full av energi. =)

Svar: Ja jag håller mig. Det är roligt med liv och rörelse. De kommer att sitta still och tycka att livet är jobbigt så många gånger när de blir äldre, så nu måste de få vara barn!
Linda Wallner

#2 - - yasmine:

svar:
Ja den överraskningsresan var en av de bästa resor jag gjort och en av de bästa födelsedagspresenter jag fått med! =) Så glad och tacksam för att min morbror fixade med allt och planerade hela resan för min skull och alla andra som följde med som också följde med för min skull! =) Jag rekomenderar VERKLIGEN en sån typ av resa om du cokså är en sån person! Båten har ALLT så man blir inte rastlös OCH supergod MAT och dryck (och stort utbud!) FRÄSCHT, inte alls som liksom finlandsfärjor eller den typ av kryssningar hehe! Detta är en helt annan klass och man har dessutom redan betalt för allt INNAN man åker så när du väl är där får du äta hur mkt och ofta du vill och var du vill! Finns nåt som passar alla smaker! Likaså aktiviteter och annat - finns nåt för alla så man måste inte alltid göra allt tillsammans samtidigt! =) Sedan så e det ju spännande att åka runt och gå av och ha en heldag i alla dessa städer/stopp man gör för att sedan resa vidare! =)

Till top