Långhelg, långhelg, långhelg!

Allmänt / Barn, Familj, Helg, Höst, Jul, Livet / Permalink / 0

Sista dagen jobb innan långhelg! Ska bli himla härligt med ledighet. Känner mig dock ganska stressad då jag samtidigt behöver planera och boka in saker för en stor fest vi ska ha med jobbet nästa fredag och jag har inte fått någon budget. Men så blir det ibland. Det här med jurister och att vara ute i god tid… funkar inte alltid så bra. Tur att man gillar utmaningar.

Tanken är att vi ska gå på bio med barnen men jag tror att vi får dela upp oss och ta ett barn var. Emilia vill ju inte gå och se Alfons Åberg direkt och Cillian är för liten för att sitta still i 2 timmar. Får se hur vi gör. Det är så mycket man vill hinna med när man har fått två extra dagar. Oftast hinner vi inte med något och då känner jag mig helt hopplös när man börjar jobba igen och inte fått ut något av den lediga tiden. Frederik är mer, vi tar det som det kommer och jag vill planera in saker. Så vi är ganska bra på att gå om varandra där.

Känner att nu börjar ruschen mot vintern. November och december brukar vara ganska uppbokade månader. I november fyller både jag och Emilia år så det ska ordnas med släktkalas och kompiskalas för Emilia. Min födelsedag firas inte riktigt längre utan jag väljer att lägga fokus på Emilias födelsedag men det är klart att det vore roligt med en middag ute kanske men vi får se, orkar inte med något stort firande.

Redo för 7 årskalas förra året
 

Sen är det jättemycket på jobbet under den här perioden för alla vill rensa sina skrivbord inför det nya året. Sen är det avtackningsmiddagar för folk som slutat och det är julfester, uppträdanden på förskola och skola. Tycker att perioden efter att skolan kom igång igen efter sommaren har gått jättefort och nu kommer även den här tiden att rusa iväg. Bara att andas igenom den och försöka att njuta så mycket det går. Jag längtar till skinkmackorna!

 
Någon jul fick Emilia som morgonpresent en stor låda med utklädningskläder som underhöll henne hela dagen, perfekt!
 
Till top