Lämna barn på stängd förskola

Allmänt / Barn, Familj, Helg, Livet, Mat / Permalink / 0
Inledde dagen med att försöka lämna Cillian på en stängd förskola. Hängde en lapp där att det var planeringsdag idag. Hade helt missat det tyvärr. Så vi fick vända hem igen. Nu har vi fikat och byggt tågbana och nu tar han det lite lugnt med paddan innan lunchen och jag hinner jobba lite. 
 
Helgen innehöll allt. Överraskades på fredagen med en middag med vänner på Público, himla trevligt. Vi satt där till stängning och snackade. Kul med vänner man inte hinner se på ett tag, då har man så mycket att ta igen.
Enda bilden jag tog pga så trevligt
 
Dagen efter vaknade vi lite tunga i huvudet, Frederik hade bokat in en bruch på vattentornet i Sundbyberg. Enligt många ska de ha den bästa pizzan och vi har inte hunnit testa den än. Kan inte säga att det var den bästa pizzan, den var god men inget speciellt. 
Man tog bitar från 6 olika pizzor, mums
 
Men vi satt där och drack kaffe ihop, det var riktigt härligt. Sen tog vi det lugnt resten av dagen innan trötta barn kom hem till kvällen. Natten blev tyvärr livlig då Emilia hade ont i magen som tidigare sagt. Hon kände sig bättre dagen efter så på eftermiddagen kunde hon vara med på gympan i alla fall. 
Man har ju så fina vänner
 
Vi avslutade helgen med skaldjur och champagne. Alltså, dog lite över hur trevligt och gott det var. 
 
Alltså hummer, kan vara det godaste jag vet
 
Sen spenderade jag kvällen med att läsa en av de nya böckerna jag fick. Satt och grät efter 2 minuter pga så jäkla vacker. 
 
 
 
Till top