Kalasens helg

Allmänt / Barn, Familj, Helg, Livet / Permalink / 0
Helgen flög förbi! Fredagskvällen bestod av förberedelser inför kalasen på lördagen. Sen höll vi igång hela dagen på lördagen. Jag såg på min fitbit att jag hade gått 17 000 steg den dagen och jag hade inte ens varit utanför huset! Jag hade bara sprungit runt hela dagen. Men kompiskalaset var kul, alla verkade ha kul och Emilia var väldigt nöjd efter. Tror dock att hon hade som roligast när alla kompisar hade gått och hon och Cillian ensamma kunde rocka på dansgolvet. 

Sen kom släkten hit och det var hur mysigt som helst. Tycker om att ha alla samlade i mitt vardagsrum. På söndagen hade varken jag eller Frederik någon energi, vi var helt slut. Vi hade hoppats och trott att även barnen skulle vara det men så var absolut inte fallet. De sprang bokstavligen bara runt, i cirklar och lät. Jag tog mig ut på en promenad och det var väldigt skönt. Tystnad och ensamhet för en sekund. 
 
Vi har haft barn i sängen hela helgen, båda också. Inte bara Cillian, utan även Emilia, så sömnen har sugit. Men så är det. Ny vecka och nya tag. Har fått en ny skrivaridé, vilket var väldigt länge sen, så jag måste sätta mig nu och skriva medan känslan fortfarande är kvar. Ska bara natta Emilia först!
 
Mutade Cillian med godis så att han inte skulle vara alltför ledsen över alla presenter syrran fick
 
Tog 5 minuter att öppna allt och sedan springa iväg och leka
 
Tyckte att tårta blev så himla fin
 
 
Till top