Jag fyller år!

Allmänt / Barn, Familj, Helg, Kärlek, Livet / Permalink / 0
Söndag. Jag fyller år. Hade en ganska bökig natt. Emilia hade ont i magen så vi hängde på toa en del. Men efter ett tag verkade det lätta och hon lyckades somna och toksnarkade resterande tid. Tror att hon druckit dåligt i helgen. Hon är väldigt känslig för uttorkning, har jag märkt. 
Men det var synd då hon och Frederik skulle iväg på tävling men nu fick han åka själv. Men så blir det ibland. 
 
Han och Emilia kom i alla fall in och sjöng så fint. Cillian kände sig orättvist behandlad då han inte fick några presenter och grät istället. Man kan ju inte göra alla nöjda. 
Så nu hänger jag och barnen hela dagen medan Frederik hänger i Enskedehallen tillsammans med över 100 skrikande barn. Avundas honom inte. 
Har fått en fantastiskt fin elefant, himla söt och perfekt storlek. 
 
Och en diktsamling. Har läst några av dikterna och de är otroligt fina. Jag är inte bra på att läsa dikter men vissa fastnar jag för.
 
Den finaste presenten fick jag av Cillian. Han hade målat en låda i mina favoritfärger och sedan gått ut och samlat stenar. Han älskar att ge en stenar. Har en sten i varje jacka och väska. Det är den första presenten jag någonsin fått av honom och han kommer att ha svårt att toppa den! 
 
Till top