I’m still standing!

Allmänt / Barn, Familj, Livet / Permalink / 0

Både jag och Emilia går runt och sjunger på I’m still standing. Vi såg på filmen Sing igår och nu har den fastnat på hjärnan. Ibland är det så jäkla skönt att hitta en ordentlig pepplåt som man blir glad av. Sen träffade jag en kompis på tunnelbanan på vägen in till jobbet och det var precis den energin jag behövde just då. Den träffade så perfekt och jag kände mig varm inombord när vi sa hejdå. Att det finns så fina människor gör mig lycklig. Och om ni inte har sett filmen så gör det, väldigt mysig och rolig familjefilm! 

 

Idag ska barnens farfar hämta för jag och Frederik ska ut och äta och sen ska vi gå och se Gorillaz på Hovet. Ska bli galet roligt! Tror att spelningen kommer att bli episk. Innan jag träffade Frederik så lyssnade jag inte jättemycket på dem men brände av de vanliga låtarna men Frederik har alltid tyckt att de varit bra så det var självklart att vi skulle gå.

 

Jag hade ganska dåligt mammasamvete då jag inte kommer att vara hemma imorgon heller när barnen vaknar då jag måste in till jobbet på ett tidigt frukostseminarium men nu har vi hängt så mycket under ledigheten så det känns ok. Och barnen ser jättemycket fram emot att farfar ska hämta och natta dem. Det blir bra för mig och Frederik att komma ut och äta middag bara vi två. Behöver lämna huset lite och bara slappna av. Sen på fredag så ska vi ju gå tillsammans igen på jobbets 10-årsfest, och jag gissar att mina klackar kommer att vara i taket då jag kommer att vara så glad att förberedelserna inför det hela äntligen är slut.

Hoppas alla får en fin dag! 

Till top