Brand vid kontoret

Allmänt / Barn, Familj, Kärlek, Livet, Svamp / Permalink / 1
Dagen började tidigt idag. Gick hemifrån redan kl. 06. Men på vägen in så läste jag på Aftonbladet att det var en brand vid Stureplan. Det visade sig att det var i huset bredvid mitt jobb. Så jag kom inte in. Det var avspärrningar hela vägen och runt hela mitt hus, så det var bara att vända hem. Fick skicka ut till alla som skulle komma på seminariet att det var inställt. Några från jobbet sitter på ett cafe i närheten men jag hade ingen dator och fick inte gå in och hämta den så det var ingen idé att vara kvar. 
 
Läskigt när det är så nära en. Vi får bara hoppas att vårat hus klarar sig men det sitter ihop med byggnaden så jag vet inte alls när vi får komma in igen. Usch så ledsamt. 
Gorillaz igår var i alla fall jättebra. De körde mest nya låtar så jag kände inte igen så många men det var grymt bra drag. Och det var härligt med en middag tillsammans med Frederik. Vi snackar alltid i ett och har alltid lika kul ihop. Emilia frågade mig i helgen varför jag inte valde en brun pappa. Jag skrattade innombords åt hennes syn på saken men sa ju då att jag valde inte pappa efter hans hudfärg utan för att han blev min bästa vän och för att det finns ingen jag har så roligt med. 
 
Vi satt på rad två på sidan, såg riktigt bra faktiskt!
 
 
Middag på The Flying Elk, åt en vegetarisk hamburgare med mängder av svamp, så himla gott! Och roligt att de valt något annat än halloumi, som alla gör, även om det är gott börjar det bli lite trist. 
 
 
 
#1 - - Yasmine:

Åh nej!!
Tänk vad overkligt det alltid känns också när det sker så pass nära en själv!

Burgaren ser himmelskt god ut!! Får gå dit nån dag och beställa den! =) Ha en fin dag!

Svar: Verkligen, jätteläskigt!
Alltså, den var riktigt fin. Det tycker jag verkligen att du ska göra! Detsamma, hoppas att du får en riktigt fin dag! Kram
Linda Wallner

Till top