Alla helgons dag

Allmänt / Barn, Familj, Höst, Livet / Permalink / 2
Kikar in lite snabbt. Vi åkte till Skogskyrkogården idag för att säga hej till min mormor. Frederiks mamma följde också med då även hon hade människor hon ville säga hej till. Det var fullt med ljus och folk. Emilia tog det nog hårdast, hon tyckte att det var jättejobbigt att se människor så ledsna så hon bröt ihop totalt. Men sen var hon ganska trött också, hon hade varit hemma hos en kompis på kalas kvällen innan och det blev ganska sent. 
(null)
Efter besöket åkte vi alla hem till oss för att fika och Frederik tände årets första brasa, sen satt vi där och drack kaffe i några timmar och tittade på elden. Väldigt mysigt. Nu luktar det dock rök i hela huset för ventileringen funkar inte som den ska. Men som frederik sa "totally worth it!"

(null)
Får numera alltid hjälp i köket. Det är lite stojigt men Cillian tycker att det är jättekul att laga mat. Jag djupandas hela tiden. 

(null)
Nu ska vi natta barnen och sen hoppas jag på en film. Vi har börjat att gå igenom alla 80-talsfilmer. Älskar den tiden. Såg Snuten i Hollywood i veckan, har aldrig sett hela förut men den var riktigt härlig. 
#1 - - Ya Ting:

Gud va mysigt att ha barn som vill hjälpa till och laga mat med mamma, jag kan ju bara hoppas att jag får uppleva samma sak om jag får barn. 😍

Svar: Det är mysigt, det tror jag säkert att du kommer att få uppleva! 😘
Linda Wallner

#2 - - Yasmine:

Jag är också ett fan av 80 och 90-talsfilmer! Var en helt annan "stil" och klass på filmerna då och många av de filmerna är sådana som man också kan se om flera ggr trots att man vet handlingen! Det är ju ändå bra betyg! =)

Svar: Håller med! Vissa av filmer kan man ju helt utantill men man vill ändå fortsätta att se dem. Tycker de filmerna är gjorda med kärlek, nu handlar det mer om kassakor.
Linda Wallner

Till top