Socker på morgonen

Allmänt / Barn, Familj, Helg, Livet / Permalink / 0
Började dagen med tandläkarbesök för Emilia. Hennes tänder växer åt alla håll känns det som, så vi ville mest kolla att allt var som det skulle samt att hon klagat på att det gör ganska ont. Men allt såg fint ut. Man blir stolt som en tupp när de ger en komplimanger för fina tänder och att hon tar hand om dem så bra. Jag har inte haft mycket problem med mina tänder, har aldrig haft hål dock drog jag ut de flesta av min tänder för jag tappade dem aldrig men jag tyckte att det var roligt att gå till tandläkaren. Frederik hade tandställning några år, missade det tyvärr. Tycker att det är himla fint med tandställning men jag kan tänka mig att det inte är jättekul att ha det när man går i mellan- och högstadiet. 
 
Vi passade på att ta en fika innan vi åkte tillbaka till skolan. Mysigt att hinna hänga ensam med Emilia. 
 
Imorgon är det fredag igen. Fattar inte vad som händer med tiden. I helgen ska vi upp till Norrtälje och hälsa på Frederiks brorsa, David. Han har flyttat dit och nu ska vi äntligen få se hans lägenhet. Sen står julbak på listan, vi ska baka pepparkakor och göra fudge. Kommer att äta upp allt innan jul. 
 
Tidigare år har jag försökt att träna mycket och äta rätt fram till min födelsedag för att sedan kunna njuta ordentligt av julen. I år har jag skitit i allt. Jag vet inte riktigt varför men det har varit fullt upp med livet. På både gott och ont gissar jag. Men ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket. Träning för mig har alltid handlat om att träna för att kunna äta och dricka det jag vill. Nu har träningen bara legat på hyllan sen i våras och jag är en riktig periodare. Jag är duktig ett tag och sedan njuter jag och så går det runt sådär. Orka lägga energi på det hela. 
 
 

Flytande tillstånd?

Allmänt / Drömmar, Livet / Permalink / 1

Nu har kroppen gått in i något slags flytande tillstånd. Jag kan inte riktigt förklara det hela men jag går runt i ett lugn men på samma gång, oro men jag flyter liksom med. Men jag tror även att det är ett hamsterhjul. Jag vet att jag känner av hamsterhjulet extremt mycket på vintern. Jag vill byta bana, orkar inte gå samma väg till jobbet varje morgon. Men jag är inte ledsen över det, jag är bara ingenting. Jag trivs jättebra på jobbet och tycker att mina kollegor är fantastiska men ibland undrar jag hur resten av livet kommer att se ut. När är det dags att bli vuxen, så att säga? Eller ska det vara såhär?
Jag har aldrig tyckt att jag varit bra på något. Har inga speciella talanger och brinner inte för något. Vad blir man då som man ska tycka är roligt resten av sitt arbetsliv? Eller är det bra som det är?

Ärligt talat så vet jag inte. Jag tror att det går upp och ner för många men jag beundrar dem som verkligen vet vad de vill. Måste vara skönt att ha specifika mål. Jag har dock börjat att sätta små delmål men för min egen del, extremt stora i vissa fall. Jag hoppas att jag kommer att nå mitt första nästa år!

Har bokat en stuga i fjällen över nyår så jag tror iaf att året kommer att inledas på bästa sätt!

Lämna barn på stängd förskola

Allmänt / Barn, Familj, Helg, Livet, Mat / Permalink / 0
Inledde dagen med att försöka lämna Cillian på en stängd förskola. Hängde en lapp där att det var planeringsdag idag. Hade helt missat det tyvärr. Så vi fick vända hem igen. Nu har vi fikat och byggt tågbana och nu tar han det lite lugnt med paddan innan lunchen och jag hinner jobba lite. 
 
Helgen innehöll allt. Överraskades på fredagen med en middag med vänner på Público, himla trevligt. Vi satt där till stängning och snackade. Kul med vänner man inte hinner se på ett tag, då har man så mycket att ta igen.
Enda bilden jag tog pga så trevligt
 
Dagen efter vaknade vi lite tunga i huvudet, Frederik hade bokat in en bruch på vattentornet i Sundbyberg. Enligt många ska de ha den bästa pizzan och vi har inte hunnit testa den än. Kan inte säga att det var den bästa pizzan, den var god men inget speciellt. 
Man tog bitar från 6 olika pizzor, mums
 
Men vi satt där och drack kaffe ihop, det var riktigt härligt. Sen tog vi det lugnt resten av dagen innan trötta barn kom hem till kvällen. Natten blev tyvärr livlig då Emilia hade ont i magen som tidigare sagt. Hon kände sig bättre dagen efter så på eftermiddagen kunde hon vara med på gympan i alla fall. 
Man har ju så fina vänner
 
Vi avslutade helgen med skaldjur och champagne. Alltså, dog lite över hur trevligt och gott det var. 
 
Alltså hummer, kan vara det godaste jag vet
 
Sen spenderade jag kvällen med att läsa en av de nya böckerna jag fick. Satt och grät efter 2 minuter pga så jäkla vacker. 
 
 
 
Till top